Oostum - Prijslijst
Gebruik:

Gebruik

Prijzen

Reserveren

De Oostumer Kerk Prijslijst

Voor standaard activiteiten hebben we standaard prijzen. Maar ook als uw activiteit niet standaard is kunnen we wel tot overeenstemming komen.

We vinden het prachtig wanneer u voor standaard en ook voor niet-standaard activiteiten contact met ons opneemt!.

De prijzen per dag gelden voor de periode 's morgens 9:00 tot 's avonds 18:00 uur; verschuiving van de periode tot maximaal van 14:00 tot 23:00 uur is eveneens mogelijk. De prijzen per dagdeel zijn voor een periode van 4 uur, tussen 9:00 's morgens en 23:00 's avonds.

Wilt u op andere tijden gebruik maken van het kerkje? Laat het ons weten en we doen ons best u van dienst te zijn: het onmogelijke doen we direct, wonderen duren iets langer.

Gaat u trouwen? Gefeliciteerd! Oostum is een prachtige en sfeervolle plek om uw huwelijk te voltrekken. Wanneer uw huwelijk via de gemeente Winsum wordt gesloten is het gebruik van de Oostumer Kerk al inbegrepen bij de prijs die door de gemeente Winsum in rekening wordt gebracht.

(Prijzen in Euros)

Activiteit Prijs per dag Prijs per dagdeel
Huwelijk (via gemeente winsum) zie opm. nvt
Besloten recepties/ feesten 150 75
Culturele activiteit met publiek 90 50
Repetities e.d. (geen publiek) 60 30
Exposities 20 nvt
Personeelsuitjes e.d. 150 75
Parkeren (meer dan 5 auto's) 15 15

Wij versturen rekeningen voor het gebruik van het kerkje bij voorkeur per e-mail.
Wilt u uw nota liever per post ontvangen? Ook dat doen we graag. In dat geval brengen we per verzonden nota € 5.-- administratiekosten in rekening.

De Oostumer Kerk: een inspirerende lokatie voor uw evenement!